Οδοντιατρικές Θεραπείες

Στο οδοντιατρείο του Στέλιου Χατζάκη εφαρμόζουμε τις τελευταίες τάσεις της οδοντιατρικής, ανανεώνοντας τον εξοπλισμό μας και τις μεθόδους μας και ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας και της επιστήμης, αντίστοιχα. Έτσι σας παρέχουμε υψηλού επιπέδου οδοντιατρικές θεραπείες, σε πολύ λογικές τιμές.

Λαμπερό Χαμόγελο - Στέλιος Χατζάκης Χειρουργος Οδοντιατρος Ηράκλειο Κρήτης

Αισθητική Οδοντιατρική Θεραπεία

Χαμογελάτε συχνά; Αν ναι, τότε είστε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του πλανήτη. Στην αντίθετη περίπτωση μια επίσκεψη σε έναν αισθητικό οδοντίατρο θα σας κάνει να αλλάξετε για πάντα στάση ζωής.Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αποφεύγουν να χαμογελάσουν διότι θεωρούν ότι χαμογελώντας περνούν αρνητικά μηνύματα στους γύρω τους. Έτσι μετατρέπονται σιγά-σιγά σε σκυθρωπούς ανθρώπους ή σε ανθρώπους με «σφιγμένο» χαμόγελο.Από όλες τις οδοντιατρικές θεραπείες η Αισθητική οδοντιατρική είναι αυτή που μπορεί να αναστρέψει τις οδοντικές ασθένειες ή δισχρωμίες που σας εμποδίζουν από το να έχετε ένα λαμπερό χαμόγελο.

Λεύκανση

Η λεύκανση είναι μια τεχνική με την οποία επιτυγχάνουμε την βελτίωση του χρώματος των δοντιών, διαδικασία που μπορεί να γίνει στο ιατρείο μέσω laser αλλα και στο σπίτι με ειδικούς νάρθηκες, τους οποίους κατασκευάζουμε στα μέτρα σας.

Προσθετική Οδοντιατρική

Η Προσθετική είναι ο τομέας της Οδοντιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση των ελλειπόντων δοντιών και την εξισορρόπηση της σύγκλεισης, προσφέροντας ένα μακροπρόθεσμα σταθερό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Περιοδοντική θεραπεία με τη χρήση laser

Η νόσος του περιοδοντίου - ούλων είναι μια κατάσταση κατά την οποία τα βακτηρίδια προσβάλλουν τους ιστούς που περιβάλλουν και υποστηρίζουν τα δόντια. Με απλά λόγια, είναι μια φλεγμονή που μπορεί να προκαλέσει απώλεια δοντιού εφόσον δεν αντιμετωπιστεί.
Σήμερα η θεραπεία της ουλίτιδας και της περιοδοντίτιδας μπορεί να αντιμετωπιστεί με μεγάλη επιτυχία με τη χρήση LASER. Συγκεκριμένα, το Laser KAVO που έχουμε στο ιατρείο μας ροσφέρει θεαματικά αποτελέσματα μόνο με την χρήση ενός πρίσματος, χωρίς την ανάγκη χειρουργικών εργαλείων και ραμμάτων.

Εμφυτεύματα

Το εμφύτευμα είναι ένα τεχνικό υποκατάστατο της ρίζας του δοντιού και τοποθετείται όπου έχει χαθεί το φυσικό δόντι. Το οδοντικό εμφύτευμα επιτελεί την ίδια βιολογική λειτουργία με το φυσικό δόντι. Με τα εμφυτεύματα έχουμε την ίδια αίσθηση όπως πριν στο στόμα μας, με άριστη μάσηση, ορθή άρθρωση στην ομιλία μας, τέλεια αισθητική και παράλληλα αποτελούν την πιο ιδανική λύση για την αντικατάσταση των φυσικών μας δοντιών. Το εμφύτευμα κατασκευαστικά είναι ένας μικρός άξονας από καθαρό τιτάνιο υλικό απόλυτα βιοσυμβατό και χρησιμοποιείται στην οδοντιατρική πάνω από 25 χρόνια.

Οδοντική Χειρουργική

Η οδοντική χειρουργική ασχολείται με την θεραπεία των παθήσεων (τερηδόνα, διάβρωση, μικροκατάγματα, κλπ) των σκληρών ιστών των φυσικών δοντιών. Απώτερος σκοπός της είναι η διατήρηση της φυσικής οδοντοφυΐας.

Ενδοδοντία

Η Ενδοδοντία είναι ο τομέας της Οδοντιατρικής ο οποίος ασχολείται με τη διάγνωση και την θεραπεία των βλαβών του πολφού αλλά και των πολφικής αιτιολογίας βλαβών των περιοδοντικών και περιακρορριζικών ιστών.

Χειρουργική Στόματος

Η Χειρουργική του Στόματος περιλαμβάνει τις εγχειρητικές τεχνικές και την θεραπεία των νοσημάτων που η αντιμετώπισή τους πραγματοποιείται με χειρουργική επέμβαση εντός της στοματικής κοιλότητας.

Έχετε απορίες σχετικά με τις οδοντιατρικές θεραπείες;

Έχετε κάποια οδοντική πάθηση που σας ταλαιπωρεί; Έχετε απορίες σχετικά με τις οδοντιατρικέ θεραπείες που εφαρμόζουμε και το κόστος τους; Τι καλύτερο από το να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να σας κατατοπίσουμε, σχετικά; Μη διστάζετε τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας μήνυμα για να σας βοηθήσουμε.

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΟΥ... ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Οι οδοντιατρικές θεραπείες που παρέχουμε στο οδοντιατρείο μας, εφαρμόζονται μεμονομένα ή συνδιαστικά με στόχο την συνολική αποκατάσταση της στοματικής υγείας του ασθενή. Βρείτε περιστατικά ασθενών, που είχαν ένα ή περισσότερα προβλήματα με τα δόντια τους ή την στοματική τους κοιλότητα και με τον συνδυασμό των θεραπειών που έλαβαν, απολαμβάνουν πλέον ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο.