ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Χαμογελάστε! Το δικαιούστε! Ο Στέλιος Χατζάκης, χειρουργός οδοντίατρος στο Ηράκλειο Κρήτης, εξασφαλίζει λαμπερά και υγιή χαμόγελα από το 2006.

Χαμογελάτε συχνά;

Αν ναι, τότε είστε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του πλανήτη. Στην αντίθετη περίπτωση μια επίσκεψη σε έναν αισθητικό οδοντίατρο θα σας κάνει να αλλάξετε για πάντα στάση ζωής.

Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αποφεύγουν να χαμογελάσουν διότι θεωρούν ότι χαμογελώντας περνούν αρνητικά μηνύματα στους γύρω τους. Έτσι μετατρέπονται σιγά-σιγά σε σκυθρωπούς ανθρώπους ή σε ανθρώπους με «σφιγμένο» χαμόγελο.

Η αισθητική οδοντιατρική είναι συνδυασμός επιστημονικής γνώσης, δεξιοτεχνίας, τέχνης και καλλιτεχνίας με προσπάθεια ρεαλιστικής προσέγγισης στην τελειότητα. Απώτερος στόχος της αισθητικής οδοντιατρικής είναι η καλύτερη δυνατή βελτίωση της εμφάνισης προκειμένου να διορθώσει μόνιμα και ανώδυνα αυτές τις ατέλειες που μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι το χαμόγελό μας δεν εκπέμπει αυτά που νιώθουμε.
Είναι απαραίτητο τα άτομα τα οποία σκέφτονται να υποβληθούν σε κάποια επέμβαση, να έχουν ρεαλιστικές προσδοκίες και βέβαια να είναι συναισθηματικά ώριμα.

Η βελτίωση, η οποία επιτυγχάνεται στην εμφάνιση μετά από επιτυχημένη αισθητική επέμβαση, είναι σίγουρο ότι θα ωφελήσει ψυχολογικά το άτομο αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση του, την αυτοεκτίμηση του και την εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Ο οδοντίατρος είναι γιατρός δεν είναι μάγος έχει την ηθική δέσμευση να εγγυηθεί ότι γνωρίζει να πραγματοποιεί σε υψηλό βαθμό την επέμβαση, την οποία αναλαμβάνει και να υποσχεθεί ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσει τον ενδιαφερόμενο να λύσει με επιτυχία το αισθητικό πρόβλημα του.

odontiatriko-laser

Ελάτε σε επαφή

Έχετε κάποια οδοντική πάθηση που σας ταλαιπωρεί; Έχετε απορίες σχετικά με τις θεραπείες που εφαρμόζουμε και το κόστος τους; Τι καλύτερο από το να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να σας κατατοπίσουμε, σχετικά; Μη διστάζετε τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας μήνυμα για να σας βοηθήσουμε.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Σε εμάς θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία οδοντιατρικών θεραπειών, τις οποίες εφαρμόζουμε μεμονομένα ή συνδιαστικά με στόχο την συνολική αποκατάσταση της στοματικής υγείας του ασθενή. Βρείτε περιστατικά ασθενών, που είχαν ένα ή περισσότερα προβλήματα με τα δόντια τους ή την στοματική τους κοιλότητα και με τον συνδυασμό των θεραπειών που έλαβαν, απολαμβάνουν πλέον ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο.