ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Στέλιος Χατζάκης - Εμφυτεύματα

Τί είναι η Προσθετική;

Η Προσθετική είναι ο τομέας της Οδοντιατρικής που ασχολείται με την αποκατάσταση των ελλειπόντων δοντιών και την εξισορρόπηση της σύγκλεισης, προσφέροντας ένα μακροπρόθεσμα σταθερό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Σε ποιές περιπτώσεις είναι αναγκαία;

Παρ’ όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει με την προληπτική οδοντιατρική για τη διατήρηση των φυσικών δοντιών για όλη τη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου, η απώλειά τους λόγω τερηδόνας ή περιοδοντικής νόσου εξακολουθεί να προβληματίζει τον σύγχρονο άνθρωπο. Η μερική ή ολική απώλεια των φυσικών δοντιών δημιουργεί την επιτακτική ανάγκη αναπλήρωσής τους με τεχνητά, ώστε να μην επηρεάζεται η ποιότητα ζωής του ανθρώπου.

Τί περιλαμβάνει;

Η Προσθετική εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις μερικής ή ολικής απώλειας των φυσικών δοντιών, αλλά και σε περιπτώσεις όπου η αισθητική παρέμβαση είναι επιθυμητή. Περιλαμβάνει:

  • Όψεις
  • Στεφάνες (θήκες) (Ζιρκόνιο – Γαλβάνο – Πορσελάνη)
  • Γέφυρες
  • Μερικές οδοντοστοιχίες
  • Ολικές οδοντοστοιχίες (μασέλες)
  • Εμφυτεύματα

Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει διαφορετικές ανάγκες, για αυτό και μόνο ο Οδοντίατρός σας μπορεί να αποφασίσει το ιδανικό σχέδιο θεραπείας για την περίπτωσή σας. Ο προ-προσθετικός σχεδιασμός περιλαμβάνει ακτινογραφίες και διαγνωστικό κέρωμα (πρόπλασμα του τελικού αποτελέσματος).

Ελάτε σε επαφή

Έχετε κάποια οδοντική πάθηση που σας ταλαιπωρεί; Έχετε απορίες σχετικά με τις θεραπείες που εφαρμόζουμε και το κόστος τους; Τι καλύτερο από το να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να σας κατατοπίσουμε, σχετικά; Μη διστάζετε τηλεφωνήστε μας ή στείλτε μας μήνυμα για να σας βοηθήσουμε.

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Βρείτε περιστατικά ασθενών, που είχαν ένα ή περισσότερα προβλήματα με τα δόντια τους ή την στοματική τους κοιλότητα και με τον συνδυασμό των θεραπειών που έλαβαν, απολαμβάνουν πλέον ένα όμορφο και υγιές χαμόγελο.