ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Το ιατρείο του Στέλιου Χατζάκη βρίσκεται στο Ηράκλειο επι της οδού Γεωργίου Παπανδρέου 63 στον 1ο Όροφο. Βρείτε μας στον χάρτη.

Το ιατρείο μας είναι άρτια εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και είναι έτοιμο να σας προσφέρει μια εμπειρία οδοντιατρικής περίθαλψης όπως δεν την έχετε ξαναζήσει. Τεχνολογίες όπως Laser σκληρών και μαλακών ιστών, μικροσκόπιο οροφής, Laser λεύκανσης και φυσικά έδρες τελευταίας τεχνολογίας πλήρως εξοπλισμένες. Όλα αυτά είναι σχεδιασμένα με στόχο την δική σας άνετη θεραπεία και αποκατάσταση των οδοντικών σας παθήσεων, χωρίς κόπο και πόνο.

Στο ιατρείο του Στέλιου Χατζάκη, δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην διάγνωση της στοματικής υγείας του ασθενή και επικεντρωνόμαστε στην συνολική αποκατάσταση της (δείτε περιστατικά), γι αυτό εξελίσσουμε τον εξοπλισμό μας και τις μεθόδους μας ακολουθώντας την τελευταία τάση της τεχνολογίας και της επιστήμης, αντίστοιχα.

Ιατρείο Στέλιου Χατζάκη, χειρουργός οδοντίατρος στο Ηράκλειο Κρήτης

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΙΑΤΡΕΙΟΥ

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΧΑΤΖΑΚΗ

Διαβάστε τις εμπειρίες ασθενών και την αξιολόγηση τους για τον Στέλιο Χατζάκη

Άριστος στην δουλειά του ...

Vagia Kon

Τοπικός οδηγός

Εξαιρετικος γιατρος και ανθρωπος!!! Μενουμε Ρεθυμνο και ομως καθε φορα που εχουμε προβλημα ταξιδεουμε μεχρι Ηρακλειο ..νομιζω οτι αυτο τα λεει ολα..

maria maria

Υπέροχος άνθρωπος, πολύ καλές τιμές.

James V

Τοπικός οδηγός

Δείτε περισσότερες αξιολογήσεις στο Google και αν θέλετε αφήστε και την δική σας. Η γνώμη σας μετράει!